Helen Kaldheim, my number one!

Me blei kjent gjennom stallen ein gang for rundt 3-4 år siden, eg huske isje kordan det sjedde, men plutselig sa det bare klikk mellom oss og me endte opp sånn så me e idag, nemlig bestevenner! Me har fonne på så mye gøy de årå me har hengt samen og MYE mer gøy ska det bli!
det e isje viktigt kor me e eller kor dårligt været e, me finne alltid på noge! sånn så nå for eksempel, har me nettop vert ute i drittværet å fiska og du ligge halvblaude me håndkle på hodet å synge. hahah, du e herlige! eg har det alltid kjekt når eg e me deg, uansett ka det e så klare du å få meg te å smila og le. Eg e kansje isje så flinke te å visa det, men du betyr så utroligt mye for meg og eg ville isje ha mista deg for noge! uansett ka det e, kan eg fortella det te deg og eg vett at du e her for meg uansett. Det samma gjelder me deg, du kan komma te meg når som helst, uansett ka du har å sei så e eg her for å prøva å forstå. Når du e leie deg for noge bler eg og leie, og eg konne ønska eg konne gjort sånn at alt blei bra igjen. Sånn så når peach måtte forlata oss, det gjekk virkeligt innpå deg og det knuste meg å se deg så leie. men du e på vei te å komma øve det, og når eg ser at du smile og kose deg igjen, så varme det hjerta mitt!
Okei, nå mase du på at eg må bli ferdig foran PC'en så eg ska prøva å gjør det kort haha

Helen, du e snill
Helen, du e pen
Helen, du e positiv
Helen, du e dirty
Helen, du e sjønn
Helen, du e løyen
Helen, du e kul
Helen, du e grei
Helen, du e best
Helen, du e solbrent <3
Helen, du e flink te å ri
Helen, du e flott
Helen, du e gal
Helen, eg e stolt øve å kalla deg min bestevenn!
 hohoho, me e vakre


Ingen deg
Ingen meg
Alltid oss!

I love you <3
-Nora

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3helen

<3helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93. Torsdag 8. april 2010 mistet jeg min ponni, Ellie's Peach som har fulgt meg i knappe 1 og et halvt år.. Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits