Allting var jævla mye bedre før, når vi var små!

Tenker tilbake på tida da jeg var liten, da vi var små. Ingen bekymringer, ingen gutter som knuste hjerter og de største problemene vi hadde var da nabogutten tok spada vår i sandkassen. Tenk så mye gøyere og bedre ting var før! Mamma var den som la frem klær til oss hver morgen (ikke det at mamma hadde fått velge klær til meg nå), mamma smurte mat til å ha med på skolen, mamma gjorde alt! I mitt tilfelle gjorde vertfall min mamma, min tante og min bestemor dette da jeg var liten ettersom jeg vokste opp uten pappa. For de som lurte stakk han fra mamma og tok ikke kontakt med meg før jeg var to år.

Men over til gamledager. Guuud som jeg savne det! Og gud som ting har forandret og forandrer seg!
Jeg syns det er sykt at facebook har forandret seg og skiftet layout opp igjennom årene, hahah!

Av og til kunne jeg bare ønske at livet hadde en rewind, pause, play og spol fort fremover knapp.. hihi, hadde vert en smule digg eller? ;-D
Hadde vert lettere og tatt vare på minner da, og lettere og opplevd ting flere ganger om det skulle ønskes (a)

Tenk, før var det "guttelus" på skolen og nå er gutter noe man egentlig ikke kunne levd uten. Eller, mange ganger jeg bare har lyst og "fjerne" visse gutter bort fra livet mitt en stund. haha (a)
Men uansett, jeg har verdens beste gutt som jeg ikke ville slettet, byttet eller solgt for hva som helst <3
Jeg elsker deg KJ! :-)

Ting har også forandret seg positivt. Hadde ikke jeg flyttet fra Hommersåk til Bekkefaret, hadde jeg ikke begynt å ri og hadde jeg ikke begynt på de skolen jeg har gått på og går på hadde jeg aldri møtt mine aller nermeste venner.
Utrolig takknemlig for at jeg fikk sjangs til å oppleve noen så herlige mennesker som dere og jeg er utrolig takknemlig for at de sterkeste vennskapene har vart!
Rundt 3 og snart 4 år med verdens beste bestevenn, kansje vi ikke kjente hverandre da vi var små men det føles sånn ut, for ingen kjenner meg så godt som du gjør. Kjenner nesten ikke meg selv så godt som du kjenner meg en gang.
Du betyr verden for meg. Ingen Nora, ingen Helen!

Syns du ting/livet var bedre før?
I tilfelle, hva og hvorfor?


Gest - HistorieMamma og meg


*helen

Én kommentar

Nora

27.mai.2010 kl.22:14

haha, lille-helen <3

Skriv en ny kommentar

<3helen

<3helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93. Torsdag 8. april 2010 mistet jeg min ponni, Ellie's Peach som har fulgt meg i knappe 1 og et halvt år.. Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits