You will never walk alone!Jeg måtte innom igjen, bare med noen få ord denne gang da selvfølgelig. Ja, you will never walk alone er et av slagordene til Liverpool, men det har også masse betydning for andre ting. Som dette Helen, du kommer aldri til å gå alene, for jeg kommer alltid til å være her. Og en vakker dag vil du kanskje ikke ha noe med meg og gjøre, men jeg kommer alltid til å være her, lover:)

Jeg kommer ikke til å være den personen som sier at alt vil ordne seg, eller den som sier at alt kommer til å gå bra til sist. For det tror jeg, eller lettere sagt det vet jeg at du ikke trenger å høre. Det er ikke lett å miste noen du er glad i, og kanskje du vill finne trygghet i å tenke for deg selv? Meg jeg eg her uansett, uansett hva som skjer! Det er ikke lett som sagt og miste noen du er glad i, har opplevd det selv. Og heilt ærligt det kommer ikke til å bli som før, det kommer kanskje ikke til å være så dårligt, men du får ikke igjen den tiden du hadde med den som er gått fekk. Og tenk da alle dere som leser bloggen til Helen, se innlegget om han gutten som har liten tid igjen? Hvor kommer den setningen "det kommer til å gå fint" inn i den historien. For alle vet jo at det ikke kommer til å ordne seg, og at denne guttungen faktisk kommer til å dø. Ja, det er en ubekskrivelig vond sannhet, men det er ikke alltid ting går fint heller, og det er ikke sikker det kommer til å gå så fint som alle skal ha det til. Men du må vite Helen, uansett hva som skjer å uansett hvor vondt du har det så kommer jeg til å være her. Gjennom godt og vondt! Det er ikke lett å se at du har mistet det du var aller mest glad i, å jeg vet godt hvordan følelsen er og hvor tankene kommer når det plutselig blir stille, og du får tid til å tenke. Men du må ringe meg, eller bare sende en melding for jeg kommer til å stille opp, uansett hvor og uansett hva det gjelder! For jeg kommer ikke til å gå noen vei, og der har du det slagordet som kommer inn, you will never walk alone!

Og livet er ikke alltid rettferdig, og jeg vet det ikke er lett å la vær å tenke på det. Tenk på det så masse du vill, men del tankene med meg, for kanskje jeg kan gi deg et par svar?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3helen

<3helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93. Torsdag 8. april 2010 mistet jeg min ponni, Ellie's Peach som har fulgt meg i knappe 1 og et halvt år.. Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits