Besøkende bestevennine!

Okei, alle lesere!
Eg e ikke blogger, det syns sikker så ikke forvent at dette innlegge skal bli heilt topp, for eg kan ikke heilt med blogg. Og det e rett å slett flaks at eg fant koss i alle dager eg ska legga ut et nytt innlegg. Som dokker sikkert ser så skrive eg på dialekt, men nokk om det!

Til Helen!
Gjennom alt som har skjedd oppover alle disse månedene har eg innsett någe, någe som har vært någe av det beste som har skjedd i mitt liv. Någe av det besta ja, tenk det Helen. Me har ikke kjent hverandre mer enn någen måneder men alikavel så e du min beste venn. Alle lesere eg må fortella dokker heilt fra begynnelsen for det va faktisk ganske interessangt måten me blei kjent på. Hahaha, me va vell nettopp begynt på vidergående og det va masse nytt og spennande så skulle opplevas. Og det va jo selvfølgelig ein store flott med nye folk, Helen og eg møttes på någe som kalles Vaulen, for første gang. Og du kunne se på oss begge at me rett å slett ikke likte hverandre. Det e heilt utrolig at for någen måneder siden så kunne eg se på Helen og ha någen fæle tanker i håve.

Men nå i seinere tid så klare eg ikke se på na uten å smila, for du e ei heilt fantastiske jenta Helen Flødepus Kaldheim! Og eg e stolt over å kalla deg ei av mine beste, beste venner. Du skulle bare vist kor glad eg e i deg, og vennskapet e sterker enn alt. Me har vært gjennom så masse sammen, og uansett kor mye me krangle, eller kor sinte du eller eg blir så vett eg at ting ordne seg te slutt. Og det gjør det alltid Helen, ting ordne seg te slutt. Men den veien for å få ting heilt i orden e ikke lett, men eg ska lova deg ein ting; eg komme te å vær med deg på hvert einaste skritt på veien, og eg love deg at uansett kor mye dritt du slenge te meg eller kor mye dritt du snakke om meg så komme eg ikke te å gå någen vei. Det e meg og deg, og det komme det alltid te å vær! Du e ei heilt fantastiske jenta som bare må opplevas, og det går ikke an å gå forbi deg uten å hvertfall få fram et lite smil, for du e heilt utrolige! Dette e ditt liv Helen, og stol på meg selv om du kanskje ikke heilt stole på deg sjøl! For eg e her, gjennom tykt og tynt. Du må vita det, at Peach komme alltid te å vær med deg, å ikke la vær å kosa deg fordi du savne na så masse for eg tror hu har det bedre når du begynne å nyta livet litt igjen. For det har ikke vært lett deg deg de siste ukene, og det syns eg folk burde få vita. Men likavel alt snakke om det, kan ta knekken på deg det og, og det å begynne å leva igjen, og nyta hver einaste dag som om det va den siste, det e ikke någe du komme te å angra på tror eg! For du e ei heilt utrolig jenta, men når gnisten i deg slokne ut så e det någen som må ta sjansen på å finna fram fyrstikkene og setta fyr på deg igjen. Åja, eg komme te å gjør alt for at vinden ikke ska slokka flammen din, for ingen deg ingen meg. Eg e her for deg uansett ka som skjer, og du må vita at du kan ringa meg om det skulle vær någe, for eg komme te å gjør ka som helst for å få deg te å begynne å tenka litt på deg sjøl igjen. Ta deg ein tur ut ein dag, å se på verden sånn som an e idag, du har ikke tid te å sitta inne å tenka over på ka som kunne ha vært, men ka som kan skje. Du komme ikke te å glemma hu bare fordi du har det litt kjekt, minnene og alt komme altid te å vær der Helen! Og ta vare på de, men ikke vær redd for å finna nye. Eg elske deg beste venn, uansett ka!Telefonen min e alltid på, å eg har alltid tid te å snakka så eg e her!
Som sagt så har du mista hesten din, og det e någe så utrolig kjipt at det akkurat skulle skje! For eg blei glad i ponnien, og det at den blei tatt fra deg på den måten va heilt feil. Det har vel ikke gått opp for meg ennå, så eg komme ennå te å gå vimsa rundt i stallen og leita etter na! Og minnene fra stevner, og falling av hest komme eg aldi te å glemma, noen av de beste minnene eg har! Elske deg Helen Flødepus Kaldheim<3
Til minne om verdens beste ponni, du blir aldri glemt!

http://www.youtube.com/watch?v=tLVIf09MwLA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3helen

<3helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93. Torsdag 8. april 2010 mistet jeg min ponni, Ellie's Peach som har fulgt meg i knappe 1 og et halvt år.. Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits