hvil i fred..

min nydelige ponni entret i dag de evige beitemerker. takk for 1 og et halvt fantastisk, opplevelsesrikt og minnerikt år! de beste stundene hadde jeg sammen med deg, jenta mi <3

husker så godt da du kom til stallen. jeg og nora syns du var litt.. rar? du så ut som en blanding islending, traver å de.. en liten gatemix? etter allerede føste ridetime med deg fant jeg ut hvor fantastisk du var!
alle de minnene vi har! en rekke galloppturer, julebukk-turen vi hadde sammen med nora og margola og katrine og penny, stevnene vi har hatt og alle ridetimene med deg. jeg savner alt ved deg allerede.. selv om du kunne være en pest og plage, selv om du kunne være sterk, selv om vi ikke alltid var like enige så fant vi alltid en løsning du og jeg. den løsningen som var best for oss begge.

alle de userriøse og alle de serriøse ridetimene vi hadde. klubbmesteskape o9 der vi to fikk en 3. plass. du er så god! ingen hest i hele verden kan erstatte deg! jeg elsker deg så utrolig mye! trodde aldri det skulle ende sånn..

du vil alltid være den beste for meg og jeg unner deg denne hvilen..

jeg vet at du fins ennå der oppe et sted, og du vil alltid finnes i hjerte mitt.
vi sees snart igjen.

glemmer deg aldrig verdens beste! du betyr alt..hvil i fred ellie's peach <3
1993 - 8. april 2010

4 kommentarer

Nora

08.apr.2010 kl.16:00

Hvil i fred vakre, vakre peach <3 Du vil aldri bli glemt!

maria

08.apr.2010 kl.19:48

å, så trist! stakkrs deg! Peach va super herlig <3

Anna Ruø Langeteig

09.apr.2010 kl.14:33

Uff, så forferdelig trist å høre! Håper det går bra med deg Helen, og Peach hadde det utrolig godt hos deg, husk det! Hvil i fred, superponnis <3.

Aline

09.apr.2010 kl.15:01

Hvile i fred Peach! Du vil aldri bli glemt. Tenke på deg i de tonge tider Helen! Gla i deg! <3

Skriv en ny kommentar

<3helen

<3helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, f©ªdt 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går f©ªrste året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits