historien bak..

..flødepusene.

det begynte ganske så random, og ganske så rart egentlig..
en kompis av meg begynte å kalle meg flødepus av en eller annen grunn og etter en stund endret jeg navnet mitt på facebook til helen flødepus kaldheim. etter en stund, husker ikke nøyaktig hvor lenge jeg hadde navne før kj la meg til som venn på face, helt random bare fordi jeg hadde flødepus som mellomnavn. noe som han også hadde. haha!
kj går jo også på jåttå så jeg hadde sett han på skolen et par ganger men ikke så mye at jeg gjenkjente han (a) hah

ikke lenge etter det så la svaini meg til som venn på facebook, bare fordi jeg hadde flødepus som mellomnavn og fordi vi hadde kj som felles venn. dette ble mye fløde på en gang, hihi :-)

vi begynte så vidt å snakke på facebook, msn å de og plutselig var vi med hverandre en del. angrer ikke et sekund på at jeg tok meg tid til å bli kjent me disse fantastiske menneskene her. dere er så myyyye mer enn bare flødepuser for meg, gutter! jeg vil alltid og uansett være glad i dere!

og til alle andre såkalte flødepuser; stikk å heng dere, fakers ;-)i love you! :-) <3


helen ♥

3 kommentarer

Xolify

23.mar.2010 kl.22:46

TIARA :D

Carola

23.mar.2010 kl.22:47

haha huske når du sa: haha en ramdom la meg te som og hete fløtepus !

love u Kjære :)

helen

23.mar.2010 kl.22:50

haha, ja va litt redd då ja (a)

love you! :-)

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits