mobilbloggingen faila

som dere sikkert forsto så faila mobilblogginga jeg skulle prøve meg på i dag når jeg og veronika hadde våkna.

til frokost (lunch, ettersom vi sto opp seint i dag) hadde jeg en skive med eggerøre, en skive med banan, to knekkebrød med ost og agurk og oppdelt gulrot. og for å ikke snakke om veronika sin kakao :-)

men alikevell.. i går da vi, altså jeg og veronika var i stallen bestemte jeg meg får å skritte peach litt. noe som viste seg til å være en dårlig idé. etter å ha skrittet i omtrent et kvarter tar peach helt av og løper med hode først rett inn i veggen. både jeg og peach kom fra det hele nesten uten en skramme. peach har mistet litt pels to steder i ansiktet, lite kutt under høyre øye også blødde hun nede på koden på det venstre benet. ikke nok med det, i dag da jeg våknet er det normal for meg å sjekke mobilen. dette gjorde jeg også i dag og der hadde jeg fått melding fra maren;
"du må ta telefonen, det har sjedd noe alvorlig med peach.."
da hadde hun hatt anfall igjen.. kjenner at jeg er mektig lei av dette her nå! jeg er så ufattelig redd for at den ponnien skal dø men samtidig vil jeg få noe gjort sånn at ikke ponnien lider..

helen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits