ingen overskrift

nå kom jeg akkuratt hjem fra turnhallen. nei jeg har ikke begynt på turn, jeg var nemlig med maiken på trening :-D
uendelig lenge siden jeg har vert med henne nå, husker nesten ikke sist gang jeg var med henne. hun er så søt! åsså smiler hun bestandig, awwi <3 praktisk prøve i dag gikk sånn passe bra, tenkte vell helst på å bli ferdig og komme meg hjem eller møte maiken rettere sagt.

da vi kom til maiken chilla vi bare, snakket og ja, you name it. i halv 7 tiden stakk vi til turnhallen med jeanette :-)
ellers har det vell ikke skjedd så mye spennende i dag. herlig å bare ta livet med ro en gang i blandt også, selv om det er det jeg gjør mest ;-) nå skal jeg spise litt å så hopper jeg til sengs tror jeg, det kommer jo tross alt en ny dag i morgen. får se om jeg får tid til å blogge siden i morgen skal jeg i stallen å sånn såå..

uansett, slenger med et bilde av maiken


jenta mi (k)helen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits