max chill

i dag ble jeg og simon sittende på toget fra klokka åtte til kvart over åtte og tilslutt så måtte vi bare gå av toget og ta bussen til skolen.. da vi omsider kom til skolen ble vi møtt at en glad nikolai som ropte ut "vi har ikke lærer, skal vi gå hjem?" haha.
klokka halv 11 stakk vi til forus vgs. for å hilse på mari som jeg ikke har sett på år og dag. etterpå stakk vi innom hinna avdelingen. der møtte jeg maiken, snakket litt med hennes før vi stakk til byen med nikolai.
ellers så har jeg vert på amfi med tante og tatt sol (i håp om å bli litt brun i denna kulda)

nå er det legge tid for meg i følge kj :-) passer meg godt egentlig, jeg er trøtt og hode verker såå jeg tar vell kvelden snart tenker jeg. i morgen skal jeg ha praktisk prøve og.. wish me luck! (a)

god natt søtinger!

helen ♥

3 kommentarer

Jani:)

03.mar.2010 kl.11:30

Nice blogg :)

* helen

03.mar.2010 kl.22:09

thank you :-))

Sofie

07.mar.2010 kl.16:03

Off den kaka så god ut, nå ble jeg fristet .. :-p

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits