28.feb.2010


god morgen alle søtiser. jeg våknet for akkuratt  ti minutter siden uten å helt ville våkne selv.
i natt har jeg hatt verdens herligste drøm om verdens herligste person! det er ikke bare i drømmen han sier mye søtt til meg, på msn og skype har jeg evig lange samtaler om nesten, bare nesten altfor mye søtt! da jeg våknet i dag morges ville jeg bare legge meg ned igjen og drømme videre, men jeg får det ikke til.. gud som jeg savner og ha en kjæreste. en kjæreste som bryr seg, en som du er så forelska i at du kan og vil gjøre hva som helst for han. uansett, i går var jeg med aline en stund og da mamma kom hjem spiste vi laks og potetstappe. mamma lager verdens beste potetstappe, jeg lover dere! den er skam god!

senere på kvelden så jeg og mamma taken. jeg bare elsker den filmen! filmen handler om den tidligere CIA-agenten bryan mills (l. neeson) han får sitt livs sjokk da han telefonkontaktes med sin 17 år gamle datter kim (maggie grace, kjent fra tv-serien "lost") som er på ferie med en veninne i paris, får høre at noen har brutt seg inn i leiligheten deres. jentene er i ferd med å bli kidnappet,  mens bryan befinner seg helt hjelpeløst på et annet kontinent. kidnapperene skal straffes og han regner med å ha 96 timer på å finne dem før de vil være borte foralltid.
karakter: 6, uten tvil.det er utrolig herlig å våkne opp siste dag i vinterferien med et stort smil om munnen.
tenk at en person kan gjøre meg sååå glad?! sykt egentlig, hvis du tenker på at jeg aldri har møtt personen, kun snakket med han på msn og skype. av og til forstår jeg det ikke helt selv. virker som om jeg har kjent denne personen helt siden vi var små. åå, jeg bare elsker å være forelsket, selv om det til tider sårer. kan jeg kalle det å være forelsket forresten? på to dager snakket jeg ikke med han i det  hele tatt nesten og fredagen førte til en ulykkesdag for meg, tro det eller ei men jeg føler at han gir meg den styrken jeg mangler. på fredagen ble jeg sprunget ned av hesten min, igjen.. jeg ble nesten påkjørt, jeg og mamma kræsjet med bilen til tante, jeg kjørte sykebil og legene trodde jeg hadde hjernerystelse (heldigvis hadde jeg ikke det) jeg var hos legen nok en gang den dagen og tok astma test og kneet mitt er blitt mer fucka enn det var.. sånn kan det gå.

kan jeg være forelsket i en person jeg ikke har møtt? bare snakket mye med.
hvem tror du denne personen er? :-)
veronika og ørjan har vert sammen i to
måneder i dag, gratulerer søtinger!


nå hopper jeg i dusjen, etterpå stikker jeg ut en liten tur ;-)


helen ♥

11 kommentarer

Kate Nilssen <3

28.feb.2010 kl.13:17

kult! :D

kanskje du har tid til å stikke innom bloggen min og kanskje legge igjen en kommentar?

Helene Krosby

28.feb.2010 kl.13:18

hei! så fin blogg du har :D jeg har et spørsmål i det siste innlegget på bloggen min, hadde satt veldig pris på om du kommenterte der!

helene simensen

28.feb.2010 kl.13:19

taken er så utrolig bra! :D

Victoria

28.feb.2010 kl.13:20

Du hadde en kjempe søt blogg!

Foresten så har jeg en spørsmålsrunde på bloggen så det hadde vært

veldig fint hvis du stilte meg noen spørsmål (: <3

linn kamara

28.feb.2010 kl.13:23

en du har møtt på nette ?sikkert en søt gutt :)

Kommenter gjerne tilbake!<3<3

SILJE GUSFRE

28.feb.2010 kl.13:23

Herregud, for en fin blogg du hadde:D

Me like! Stå på, ha en fin søndag videre!

www.siljegusfre.blogg.no

:-) Helene

28.feb.2010 kl.13:43

kjempefin header :)

linn kamara

28.feb.2010 kl.14:32

SV; så bra da :) da er det mer sjangs på at det kan bli dere to :D

:-) Helene

28.feb.2010 kl.15:39

sv; tusen takk :-)

aline

28.feb.2010 kl.19:19

i know who it is! men tror ikkje du vil eg ska si d, eller..? :p

* helen

01.mar.2010 kl.17:44

tror ikke vi tar det her haha (a)

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits