kragerø til sommeren?

vurderer sterkt å reise opp til kragerø på rideleir i sommer eller i påsken med peach. Hørt mye positivt om stedet og det ser ut til å være en fin plass med kjekke folk og fine plasser å ri på! problemet er bare at, jeg bor i stavanger og her står peach også så jeg må bare finne en måte å komme meg til kragerø på ettersom at mamma ikke har hengerlappen..

noen idè om hvordan jeg kan komme meg bort?

jeg og nora diskuterte dette i går og fant ut at det hadde vert konge hvis vi hadde fått med peach og margola, nora sin ponni opp til kragerø i sommer. også må vi få lov til å ta med ponniene opp til kragerø av rideskolen. håper ikke det blir et problem hvis far til nora kan kjøre og å leie henger kan ikke være så altfor vanskelig ;-)
håper vi får det til!

noen som har vert der på rideleir?peach og margola, sommeren 09


helen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits