min fredag

etter en lang skoledag så stakk jeg hjem, dusjet å sånn og etter nesten to timer var jeg klar til å gå til svaini flødepus' place med kj flødepus :-D det var flødepus samling i går ;-) vi hadde en døds koselig og chill kveld! mamma hentet meg litt over tolv og da jeg kom hjem var jeg så trøtt å sliten at jeg sovnet med en gang. fjerning av sminke og pussing av tenner ble helt glemt, jeg gikk bare rett til sengs uten å tenke på det. haha!


konge av oss! 

i dag skal jeg først i stallen før jeg og mamma skal spise middag hos julie, synne, linda og øystein (våre gamle naboer) blir bare en rask tur i stallen regner jeg med. kan ikke og tørr ikke gjøre stort mye pgr. kneet mitt som plutselig klikka etter joggeturen på mandag.. men men, ser frem til å se ponnien igjen, har ikke vert i stallen på en hel uke ;-)
nå stikker jeg å kler på meg, vi blogges!


mitt første stevne på peachhelen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits