i'm still fly i'm sky high


drake - still fly <3

jee, nå har jeg og nora sett to filmer og er i ferd med å begynne på vår tredje.
1. prom night; egentligt ganske bra! handler om donna som er vitne til en besatt morder tar livet av familien hennes. hun skal på skoleball. men det hun ikke vet er at en skrudd psykopat har rømt fra sykehuset. han vil ha henne og er villig til å drepe alle som komme i hans vei. nå er ikke lenger spørsmålet hvem som kommer til å bli ballets dronning, men hvem som kommer til å overleve morderens drepende raseri.
karakter: 5

2. the exorcism of emily rose; forsto ikke en dritt av filmen (a) nora prøvde å forklare meg den men jeg er vist for dum til å sjønne forklaringen hennes. (eller så forklarer nora bare dårlig) handler om en helt vanelig tenåring som ble målet for skremmende, demoniske krefter som tilslutt sjokkerer en hel by og pine hennes sjel. men var hun som mangen trodde besatt? denne rystendene filmen åpenbarer seg som et tilbakevendende mareritt man ikke kan våkne opp fra. basert på en sann historie.
karakter: 3

3. p2; et mørkt parkeringshus blir først uhyggelig når du oppdager at du ikke er alene. dette er en klaustrofobisk thriller og mellom parkeringshusets kalde betongvegger kan ingen høre deg skrike..
karakter: 5+


helen & nora

2 kommentarer

idzz

31.jan.2010 kl.03:51

5+ dritbraa!

* helen

31.jan.2010 kl.17:38

døds bra film og da ;-)

Skriv en ny kommentar

helen

helen

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits