nå er det 1 år til neste jul

for en time og 4 min. siden var det et helt år igjen til neste jul, haha!

en kort oppsummring av dagen:

dagen min begynte halv 8 faktisk, og dagen min startet i fjøse til onkel. kansje du ikke ser for deg meg i fjøse, men tro det eller ei, jeg og hunden var i fjøse for onkel i dag :-) ikke så mye mer annerledes enn å være i stallen bortsett fra at det er kyr, ikke hester. jeg var ferdig i 9 kvart over 9 tiden og da jeg kom inn dørene kledd i kjelerdress og støvler (følte meg ganske bonde må jeg si) var frokosten komt på bordet og det luktet kaffe helt ut i gangen. klokka ble 10 på 11 da jeg, onkel og mamma reiste oss fra kjøkkenbordet. elsker lange frokoster i juletiden, med lys på bordet og snø ute <3
klart ikke holde meg unna tre nøtter til askepott som begynte klokka 11 og etterpå tvingte mamma meg ut i snøen igjen, ikke for å gå i fjøset men for å gå tur med den søte hunden ved navn king ;-) var faktisk ute på tur i litt over en halv time og etter turen lekte vi litt i snøen. stakkar hund, druknet jo nesten så mye snø som vi har!
jeg og mamma var en tur på grava til bestefar før vi kjørte til tante gerd og leverte noen pakker. da vi kom hjem til onkel stod pinnekjøttet på kok og jeg måtte hoppe rett i dusjen, kunne ikke lukte av fjøs og hund på selveste julafta. klokka var da allerede blitt 4 så dusjen, krølling av hår og sminking ble gjort i en full fart og plutselig satt vi med middagsbordet.
pinnekjøtt, som jeg ikke har likt før smakte i år helt himmelsk! ;-o merkelig nok, liker jeg det nå tydeligvis. like så greit, da slipper mamma lage karbonader og potetstappe til meg neste jul, hahah!
pakkene ble åpnet i halv 7 tiden. mye fint til bestemor, mamma, onkel og meg. til og med hunden fikk griseører og godbiter i dag :-) bildeblogg av tingene jeg fikk kommer i morgen håper jeg.
nå skal jeg ta kvelden, noe som jeg skulle ha gjort for en stund siden.

vi blogges!


flott uten sminke og greier!


helen ㋡

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helen flødepus (-:

helen flødepus (-:

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits