stakkar, stakkar ponni!

lørdag 19.12.09
da jeg kom i stallen hadde snøen lagt seg og det var nokså glatt ute så denne dagen skulle jeg bare ta julebilder og peach skulle rett og slett bare få fri. fridagen hennes skulle bli chill, noe den absolutt ikke ble..
jeg og aline hadde tatt ponnien ned i vågen for å ta julebilder av meg og peach og da vi kom opp i stallen igjen skulle jeg ha henne inn i dusjen for å spyle beina hennes fordi hun hadde en del snø under beina. inn i dusjen skulle hun ikke, hun pleier somregel alltid gå rett inn men ikke denne dagen nei så jeg leide henne inn mot boksen og da jeg hadde leid henne sånn nesten inn begynte hun å trippe, ponnien skulle ikke gå fint heller nei.. jeg nykket litt i grima hennes å prøvte å holde henne tilbake men uten å lykkes. peach småløper inn i boksen, dunker bakparten i kanten på boksen, sklir ned på bakbeina og får hode rett inn i veggen. bra bra bra! ikke nok med det, etter noen få minutter begynner hele ponnien og små riste (dette har da skjedd en gang tidligere når hun skulle ha tannrasp), og når ristinga har gitt seg senker hun hode og begynner å gispe etter luft. gang på gang senker hun hodet og åpner munnen som om hun ikke fikk puste eller som om hun hadde noe i halsen. etterpå så står hun bare der og ser på meg, akkuratt som om ingenting hadde skjedd og da jeg gikk inn i boksen hennes trekker hun seg bort fra meg og legger ørene bak. jeg så på hele ponnien at hun var liv redd.
to kutt over begge øyene og et kutt i pannen var resultatet på den dramatiske hendelsen :-p
huff å huff, har aldri vert så redd i hele mitt liv!
dyrlegen skulle komme i dag men nei, så ikke noe til verken dyrlegen eller geir (han som eier stedet)
stakkar, stakkar ponni sier bare jeg!

julebildene kommer senere :-)

helen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helen flødepus (-:

helen flødepus (-:

16, Stavanger

Helen ble navnet, født 18.9.93, har en ponni på fôr ved navn Ellie's Peach (www.helenogpeach.blogg.no hvis du vil vite mer) Går første året på jåttå vgs, restaurant og matfag. Blogger om hverdagen min, mine meninger og alt annet som faller meg inn. For kontakt, send mail til helen-kaldheim@hotmail.com svarer alle så godt jeg kan.

Kategorier

Arkiv

hits